mijn favorietjes van de laatste tijd

Zo wat leuke dingetjes die me de laatste tijd opvielen.

Ik geef je de zon
Dit. Boek. Is. Zo. Onwijs. Goed.
Echt even een applausje voor deze schrijfster. (allemaal klappen) Tijdens het lezen van dit boek had ik echt van die momenten waarvan ik dacht “woow, als je dit kunt schrijven, echt zooo mooi”. Ja, ik val in herhaling I know, maar echt dit boek. Je moet dit gewoon ooit gelezen hebben. Het is een héél mooi verhaal en de personages zijn zo mooi beschreven en, ooh wauw. Lees het.

Stranger Things
Op Twitter ging het na de release van seizoen 2 alleen nog maar over deze serie. Dus ja, ik moest wel even gaan kijken wat iedereen hier zo geweldig aan vind, dacht ik. En ik ben zooo blij dat ik dat heb gedaan! Ik heb daarna in denk ik een week seizoen 1 & 2 gekeken. Voor wie het niet kent, ja ik wou het eigenlijk gaan uitleggen, maar het is gewoon zo moeilijk om te zeggen over wat het gaat. Tja, als je het wil weten moet je het zelf gaan kijken! Het zijn maar negen (denk ik) afleveringen per seizoen (dat is niet zoveel vind ik) dus dat valt nog mee. Als je het gaat kijken, enjoy!

Sinterklaas
Wat doet dat varkentje tussen al die spullen? Dat zie ik je al denken, maar ik heb het gekregen voor Sinterklaas. Ik wou toch even iets daarover zeggen, dus daarom dit schattige marsepeinen varkentje. (het is heerlijk trouwens)

Brieven schrijven
Hier komt waarschijnlijk nog wel een extra artikeltje over, maar ik wil gewoon even zeggen hoe fijn ik het vind om zo een paar mensen (bloggers) te hebben waarmee ik brieven schrijf. In mijn geval ken ik ze niet persoonlijk, maar toch krijg je een soort speciale band, door die brieven. En het gevoel dat je krijgt als je thuiskomt van school en er ligt een brief op je te wachten, dat is echt zo’n tof gevoel! Ook is het heel rustgevend om een brief te schrijven, met een beetje muziek op de achtergrond (je kunt het je wel voorstellen).

Analoge camera
Ik heb deze zomer een analoge camera gekocht op een rommelmarktje in ons dorp! Ik ben er echt zoooo blij mee! Ik heb nu mijn eerste rolletje vol en morgen ga ik het laten ontwikkelen, ik ben echt superbenieuwd naar het resultaat! Ook ziet mijn camera er toch suuuupermooi uit, niet? Ik heb er ook een flitser bij gekregen, maar ik weet niet goed hoe die werkt, dus als iemand ervaring heeft, stuur maar een berichtje ofzo.

Lievelingsliedje
arctic monkeys – fluorescent adolescent

Kaartjes
De laatste tijd heb ik heel wat leuke kaartjes verzameld, deze drie heb ik van het winkeltje bij het FOMU. Ik ben ook van plan om een kaartjesmuur te maken, maar dat zie je nog wel voorbijkomen hier.

FOMU
Laatst ging ik gezellig met mijn ouders naar het FOMU (Fotomuseum) in Antwerpen (hier komt nog een aparte post van). Ik wou er altijd al eens naartoe gaan en toen mijn ouders een dagje vrij hadden (ik had herfstvakantie) besloten we om eens een dagje naar Antwerpen te gaan. Er was een tentoonstelling van Ai Wei Wei en een andere van Ebifanany. Ik vond het zeker de moeite waard, dus is een aanrader!

Oorbellen
Ook in de herfstvakantie (ik mis de vakantie) ging ik met vriendinnen naar Antwerpen. Ik heb nu sinds september (eindelijk) gaatjes laten schieten, dus wou ik mijn collectie oorbellen (die je geen collectie kunt noemen, lees: 2 paar) wat uitbreiden. Ik was niet echt opzoek, maar in de Urban Outfitters kwam ik er wel hele leuke tegen. Het zijn 3 paar goudkleurige ringetjes in 3 verschillende groottes. Ik draag ze nu bijna elke dag en ik vind ze echt heel leuk staan.

Favo blogposts laatste tijd
In the jungle, the quite jungle… – La Myrthille
Mooie Thailandfoto’s!

Terug naar de zomer • Berlijn – Dilys Eikelboom
Om je in deze koude decembermaand toch nog een beetje summer-feelings te geven, deze mooie Berlijn foto’s. You’re welcome.

Roze & geel – Liefslaaura
Mooie portretten voor een gele en roze muur, love it.

Where old trains once stopped – Tina Sosna
Onwijs mooie foto’s van een onwijs mooi model. (in een oud treinstation)

Zo, dit waren mijn favorietjes van de laatste tijd.

W a t   i s   j o u w   f a v o r i e t e   s e r i e ?

iPiccy-Design

Advertenties

12 gedachten over “mijn favorietjes van de laatste tijd

  1. Oh, die analoge camera is zo leuk!! Ik had vorige zomer een wegwerpcamera en ik vond het ook zo leuk om dat rolletje dan na de zomer te ontwikkelen. De helft was mislukt, maar goed 😀 En ik heb me ook laten beïnvloeden door alle positieve reacties op Stranger Things, maar my god, wat is het goed!!

    Liked by 1 persoon

  2. Oh wat een leuke spulletjes allemaal! Ik ga ‘Ik geef je de zon’ echt dringend eens moeten lezen als je zegt dat het zo’n aanrader is! En fijn om te horen dat je het zo leuk vindt om brieven te schrijven, want ik vind het ook echt heel gezellig! En verder ben ik heel benieuwd naar de foto’s van je analoge camera, hopelijk zijn ze goed gelukt! x

    Liked by 1 persoon

  3. Ohhhh jajajajajaaa I’ll give you the sun is zoo mooooooi!! En wat leuk dat je analoog aan het fotograferen bent! Zelf doe ik dat ook, luv it, maar ik heb geen ervaring met een flits dus daar kan ik je ben ik bang niet mee helpen… En al die postjes die je noemt, precies ook mijn favorieten!! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s