peanut butter cookies

He he, eindelijk weer eens een artikeltje! Ja, het duurde weer lang, maar hey! We kunnen het beter hebben over deze overheerlijke koekjes die ik laatst heb gebakken 🙂


Ik verveelde me een beetje dus ik wou iets lekkers gaan bakken, ik keek bij m’n saves op Bloglovin’ en toen kwam ik deze koekjes van Arjanne tegen. Ze zagen er suuuperlekker uit (I mean, er zit pindakaas en chocolade in, my two favourites, dus deze moest ik wel lusten) en het recept leek me ook niet te moeilijk. Dus ik ging aan de slag.


Ooh ja, ik gebruikte deze pindakaas Karamel Zeezout (h-e-m-e-l-s) die ik kocht in een leuke winkel in Delft! Het merk is De Pindakaaswinkel.

Het resultaat rook ge-wel-dig! De hele keuken bleef nog de hele avond naar mijn koekjes ruiken, love it! Ze zijn best groot geworden, maar dat vind ik juist leuk! Voor de echte pindakaasfanaten (welcome to the club): Smeer er nog wat pindakaas op en genieten maar!Het recept bleek echt heel erg makkelijk, alleen heb ik ze wel 5 minuutjes langer laten bakken (maar dat zal wel aan mij liggen) en heb ik er iets meer pindakaas ingedaan (want, you know, i looove pindakaas, haha).

Alle credits voor dit recept gaan natuurlijk naar Arjanne (klik voor haar superleuke (!!!) blog). Ik probeerde voor het eerst om de koekjes wat leuk vast te leggen (foodography) en ik vind het resultaat er best wel leuk uitzien!

Hou jij van pindakaas?

iPiccy-Design

 

10 gedachten over “peanut butter cookies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s