liebster award

fffgzeqgqegqzegzeryee
Vroeger was het echt een droom van mij om ooit genomineerd te worden voor de Liebster Award, dus vind ik het heeeel erg leuk dat Amber mij genomineerd heeft.
Het houdt in dat, als je genomineerd bent, je vragen moet beantwoorden van degene die je heeft genomineerd (in mijn geval Amber dus). Daarna moet je zelf ook een aantal personen nomineren en ook vragen voor hun opstellen. Zo blijft het doorgaan en het is heel leuk om te doen. Dus hier zijn mijn antwoorden:
1. Wat hoop jij voor anderen te betekenen met je blog?
Ik doe eigenlijk maar wat. Ik hoop gewoon dat mensen zich amuseren door mijn blogposts te lezen en ik vind het gewoon heel leuk om te doen.
2. Koffie of thee?
Thee. Ik lust koffie alleen als er meer melk inzit dan koffie, haha. De smaak zelf vind ik wel lekker, maar ik vind het veel te straf als je het zo puur drinkt.
3. Wie/Wat is jouw grootste inspiratiebron?
Ik krijg inspiratie van heeeeuuul veel dingen, maar vooral van blogs.
Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik opeens in de blogwereld terecht, ik wist eerst helemaal niet wat blogs zelfs waren en waar ze voor dienden. Na een tijdje een paar bloggers te volgen, begon ik het toch leuker en leuker te vinden en besloot ik om meer bloggers te gaan volgen. Ik begon het zo leuk te vinden, dat ik besloot om zelf een blog op te starten. Ongeveer 45789456 verschillende blogs later zijn we hier beland, op de blog waarbij ik zelfs ben genomineerd voor de Liebster Award!! (Thanks Amber <3) Oke, maar we wijken af, hier een paar van mijn favoriete bloggers, die ik al van het begin volg:
• Myrthe (La Myrthille)
• Britt (Against The Grain)
• Inne (Gentillinne)
• Eva (A Teacup Of Me)

• Arjanne (Flying Trough A Sky Full Off Stars)

Er zijn nog veel andere heeeele leuke en lieve bloggers die ik volg, maar dit zijn echt degene die ik al het langst volg. Bedankt om mij te inspireren!

4. Wie zou jij heel graag willen ontmoeten?
Ik zou eigenlijk alle bloggers die ik volg eens willen ontmoeten! Ze zijn zo leuk en inspirerend en het lijkt me gewoon heel leuk om eens met ze te praten.
Natuurlijk wil ik ook Harry Styles ontmoeten en Oh Wonder en Paul Mccartney en Arctic Monkeys en alle mensen naar wie ik opkijk, haha.

5. Wat was de laatste film die je keek en waar keek je die?

De laatste film die ik keek was Adrift. Ik heb deze film gekeken in de cinema, dus dat was mega leuk! (heel veel eten, yess) Ik vond het een goede film met een verrassende wending, laten we zeggen, haha. Ik kan er niet veel overzeggen, want dan zou ik het einde verklappen.

6. Je moet voor eeuwig op één plek blijven wonen, waar zou je willen wonen?
Ik denk dat ik dan in een stad zou wonen, want daar valt altijd wel iets te beleven. Met voorkeur dan Antwerpen, omdat ik die stad goed ken, heel gezellig vind en er is nog zoveel dat ik niet heb gezien. Amsterdam lijkt me ook een hele leuke stad om te wonen, iedereen is zo vriendelijk en overal fietsen, love it!
7. Een liedje dat voor jou erg veel betekent (+waarom).
Ik heb niet echt een liedje dat heel veel voor me betekent, maar ik zal hier gewoon één van m’n lievelingsliedjes van nu droppen.

https://open.spotify.com/track/6tv43DiBgTH

8. Welke boodschap zou jij de hele wereld willen meegeven als je weet dat iedereen er naar zal luisteren?
Ga alsjeblieft respectvol om met elkaar en met onze planeet.
9. Ben je een ik-plan-altijd-alles-van-minuut-tot-minuut-persoon of een ik-kijk-wel-wat-er-op-me-afkomt-persoon?
Meestal ben ik de ik-kijk-wel-wat-er-op-me-afkomt-persoon, omdat ik wel houd van zo’n dagen waarop je opstaat en nog niet weet wat je gaat doen, maar dan ’s avonds superleuke dingen hebt gedaan. Maar als het echt om een iets grotere gebeurtenis gaat, dan vind ik het ook wel rustgevend om alles gepland te hebben.

10. Waarvoor kan iemand je altijd wakker maken?
Ik weet niet of met deze vraag iets bedoeld wordt met eten, maar dan mag je me wel altijd wakker maken voor een goed stuk chocolade of mexicaans eten (loveeee mexicaans). Anders mag je me ook altijd wakker maken als je Harry Styles of een lid van Oh Wonder bent, haha.

11. Is er nog iets dat je van mij wil weten?
Oke, nu even een leuke vraag bedenken…
Wat vind je de leukste eigenschap aan jezelf?Heel erg bedankt, Amber, om me te nomineren voor deze award! Ik ben echt veeeels te laat met deze in te vullen, maar ja. Ik heb ook zo het gevoel dat mijn antwoorden echt mega vaag zijn, maar hopelijk kun je er nog iets van maken, haha. Hieronder zet ik mijn nominaties, ook bloggers waar ik stuk voor stuk naar op kijk en heel veel inspiratie uithaal, love jullie!
• Laura (Lauraesthetic)
• Louise (Louvette)
• Mei Qi (Mei Qi)
• Marlies (Another bright spot)
• Marion (The Dutch adventure seeker)
• Florence (Go with Flo)
• Emilie (Emilistic)

Dit zijn de vragen:
Wat is je lievelingsfoto aller tijden? (van jezelf of van iemand anders)
Wat is je lievelingsliedje op dit moment & waarom?
Naar wie kijk je heel hard op?
Naar waar wil je heel graag nog eens reizen?
Wat is je lievelingsfilm?
Wat is je favoriete feestdag?
Wat is je lievelingschocolade?

Nog eens bedankt voor de nominatie Amber!!!

iPiccy-Design

13 gedachten over “liebster award”

 1. Hihi gekkie, je hebt hem helemaal niet laat ingevuld hoor. Van de meeste heb ik nog geen antwoorden (of heb ik ze gewoon nog niet voorbij zien komen). Je hebt de vragen echt heel leuk ingevuld. De eigenschap die ik het leukst vind aan mezelf is ook meteen de eigenschap die ik vaak heel erg vervloek (haat en liefde liggen dicht bij elkaar zeker). Dat is namelijk mijn behulpzaamheid. Ik sta altijd klaar voor iedereen, zelfs voor mensen die ik niet ken en dat wordt vaak echt gewaardeerd en dat maakt me super super super blij, maar doordat er heel veel mensen zijn die weten dat ze op mij kunnen rekenen, kan ik vaak niet op mezelf rekenen. Ik zet mezelf veel te vaak niet op de eerste plaats en ben daarom vaak heel erg oververmoeid en verdrietig. Maar het blijft iedere keer weer een compliment als er iemand zijn verhaal tegen mij wil doen of een berichtje stuurt met een vraag in over hoe iets precies moet en zo. (Waarschijnlijk was dit echt een heel rommelig antwoord, maar ja, mijn gedachten zijn ook een rommeltje, dus dat krijg je daar dan van haha).

  Blijf zeker verder bloggen he lieverd, je doet dat super goed!

  Like

 2. Hihi, love youu! Zo lief dat je mij hebt vernoemd hihi ☺ ik kijk ook erg op naar jou, en hoe leuk heb je deze in gevuld?? Zo tof om nog meer over je te weten te komen! Dikke knuffel! Xxx

  Like

 3. Hahaha leuke blog Martha ;)!
  En ook leuk dat je me genomineerd hebt!!
  Veel liefs,
  Laura

  Like

 4. Oh wat een toffe blogpost! 🙂 Ik ben trouwenu heel benieuwd naar Adrift, ik wil graan eerst het boek uitlezen, maar nu ik hoor dat het zo”n goede film is, ben ik zo nieuwsgierig naar de film!

  Like

Reacties zijn gesloten.