winterse favorietjes

Processed with VSCO with a6 preset

Ik heb weer eens mijn favoriete dingen van de laatste tijd verzameld, op de grond gegooid en er een fotootje van getrokken.

50140787_386958791848768_6827659916463833088_n

• f i s h    e y e   l e n s
Voor kerst kreeg ik van mijn zus 3 lenzen die je op je telefoon kan klikken, fish eye, macro en wide angle lens. Tot nu toe heb ik alleen nog maar de fish eye uitgeprobeerd, maar ik vind hem echt al kei tof! Ook handig dat er dan veel meer op je foto past dan normaal! Ik ga de andere lenzen ook nog eens uitproberen, maar ik heb het gevoel dat ze allemaal een beetje hetzelfde zijn?

yfiofvilvhivicvihlcficdidctudougvlcil

 

picsart_01-17-05.26.00

• m u z i e k
In de kerstvakantie en het begin van 2019 heb ik al zooooooveel muziek geluisterd. Ik heb een paar liedjes die ik vroeger altijd luisterde herontdekt, en oohh mijn playlist is echt zo goed nu! Ik ga een andere keer eens mijn hele playlist delen, maar voor nu mijn lievelingsliedje van de laatse tijd.

fbjoebveqmvbeqombveqbveqmbveqmvbqev
Processed with VSCO with a6 preset

• m u t s
Voor kerst kreeg ik ook nog deze leuke muts! Ik draag eigenlijk nooit een muts, omdat ik vind dat ik er niet zo goed mee sta, maar deze vond ik wel heel tof door de kleur, dus nu draag ik hem wel vaak. Ik ben blij dat ik hem heb gekregen want hij is zoooo lekker warm op de fiets, oohh zalig! Ik was ook weer zo slim om een winterjas te kopen zonder kap, dus door mijn muts is mijn haar dan ook niet helemaal doorweekt als het regent.

Processed with VSCO with  preset

bivgiogvivivilvyiovytdsezesdrftgyh

 

• a n a l o g e   f o t o g r a f i e
Deze kerstvakantie was ik van plan om een soort analoge serie te maken over de feesten en het kerstgevoel enzo, maar natuurlijk was ik veel te verlegen om mijn camera boven te halen en vergat ik het meestal ook. Dus veel foto’s heb ik nog niet getrokken, maar ik ga nu zeker dit rolletje nog volschieten met andere leuke winterse foto’s! Zin in!

jvdsobvzvbzqomvbzqmobvzmqvqbm

Processed with VSCO with a6 preset

 

• b a k k e n
In de kerstvakantie heb ik ook veel gebakken. Ik vind het echt zo tof om in de winter lekker binnen dingen te bakken! Met een leuk muziekje op is het zo gezellgig! En het huis ruikt dan kei lekker als je de koekjes uit de oven haalt, oohh love it! Mijn vader en ik hebben voor een paar feesten ook taarten en kerstbuches gemaakt en ik heb ook nog een paar keer koekjes gebakken, waaronder die op de foto. Ooh ik krijg er
helemaal terug zin in!
KCSNVzvnqsmnvsmqnvsqnvms

 

 

Processed with VSCO with a6 preset

• l e z e n
In de kerstvakantie heb ik superweinig gelezen, doordat de bib niet open was en ik te laat was om nog een boeken voorraad in te slaan voor de vakantie! Ik heb wel in de Flow gelezen en in ‘Ik geef je de zon’ van Jandy Nelson, want dat boek heb ik thuis liggen (heeeel goed boek trouwens!). Deze week ben ik wel naar de bib gegaan en heb een aantal boeken meegenomen. Ik ben nu bezig in ’19 keer Katherine’ van John Green en tot nu toe is het heel goed! In 2019 wil ik minstens 20 boeken gaan lezen. Ik denk dat ik dat wel ga halen, want ik lees echt graag! Ik heb er alleen niet altijd veel tijd voor (jammer genoeg).

Processed with VSCO with a6 preset

• k o f f i e
Voor kerst heeft mijn vader een nieuw koffiezetapparaat gekregen en nu is het veel makkelijker om zelf koffie te zetten. Eerst lustte ik dus nooit koffie, maar ik ben het sinds deze zomer af en toe aan het drinken en als er goed veel  melk bij zit vind ik het nu echt kei lekker! Tijdens de winter is een warme tas koffie natuurlijk extra lekker om bij op te warmen als je net van buiten komt.
jsqcnfqdzlfjbdqsjmvbmzbvomVBZMBVC

 

Zo, dat waren weer eens mijn favorietjes van de laatste tijd.

Liefs,

 

giphy take your coffee

(P.S. Ik maakte dit leuke gifje , dus dat wou ik ook graag nog laten zien, doooeeii!)
(P.P.S. De lay-out van dit artikel was echt keigoed gelukt, maar wordpress heeft het weer verpest toen ik het online zette en ik heb het geprobeerd te fiksen, maar het lukt niet echt goed, dus je zult het er mee moeten doen :))

 

 

8 gedachten over “winterse favorietjes”

  1. Oh wat krijg ik honger bij het zien van die koekjes! Hmm… Ik zou zelf eigenlijk wat meer moeten bakken, maar dat doe ik dus echt heel zelden. En zet die gekke gedachten maar uit je hoofd, want die muts staat je super leuk! x

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.