een boom van ideeën

IMG_20200117_170852_607
Soms voelt het alsof er een boom uit mij groeit, een boom van ideeën. Aan elke tak een nieuw takje en daaraan weer één, en nog één, tot ik ze niet meer allemaal tegelijk kan zien. Zo voelen mijn gedachten vaak, kronkelend als takjes, door, onder, op en over elkaar, geen overzicht. Zoveel ideeën, zo weinig tijd. Ik wil zoveel doen. Ik wil foto’s trekken, op straat, van mensen, van mezelf, van mooie dingen. Ik wil reizen, veel, naar waar maakt niet uit. Ik wil lachen. Ik wil schrijven, over dingen die mij interesseren, over mezelf, over mijn dag, en dan ook nog liefst met de juiste woorden. Ik wil werken, voor school, voor geld, aan mezelf, aan vriendschappen. Ik wil lezen, over nieuwe dingen, in nieuwe boeken. Ik wil ontdekken, nieuwe mensen, liefde, onbekende plekken. Ik wil. Veel.

Eén van die dingen is iets dat ik (en Laura) al heel lang wilde(n) doen: samen shooten! Gelukkig hebben we dit figuurlijk takje eindelijk van de boom getrokken en het idee waargemaakt! Het was echt een kei gezellige namiddag en de foto’s zijn ook mega leuk geworden, ik ben er echt blij mee! Ik heb veel nieuwe technieken en props (rip de regenboogparaplu) en andere bewerkdingetjes uitgeprobeerd, was leuk! Sowieso voor herhaling vatbaar 🙂 Dus als iemand eens samen wilt shooten, hit me up haha! (maar echt! lijkt me kei tof!)

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with a6 preset

(my two moods in life (gelukkig meestal de 1e 🙂 ))

Processed with VSCO with a6 preset

iPiccy-Design444
Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with b5 preset

paardenmeisje vibezzzz

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Soms is zo’n boom van ideeën vermoeiend, maar tegelijkertijd hou ik er ook wel van.  Al die kleine kronkelende ideeën, gedachtes en (onmogelijke) plannen laten mij zien wat ik echt wil. Waar ik van houd, waar ik plezier uit haal. En deze shoot met Laura was zoiets!

(ik schreef al een post over onze andere avonturen en foto’s met onze geliefde regenboogparaplu, klik hier om die te lezen 🙂 )

liefs,

 

6 gedachten over “een boom van ideeën”

 1. WOW! Hoe goed heb je dat gevoel beschreven 😮 Ik heb dat dus ook dagelijks, maar wist nooit hoe ik daar een verwoording aan kon binden. Thanks for doing that! En bij deze hit ik you up :p We moeten echt nog eens afspreken hé en ik beloof dat ik deze keer een werkend sd kaartje meeneem.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie metafoor gebruik je daar! Ik begrijp éxact wat je bedoelt, zeker nu tijdens de examens kan ik alleen maar denken aan die tienduizend andere dingen die ik eigenlijk ook zou willen doen, haha. Het lijkt me trouwens kei leuk om eens samen te shooten als je daar zin in hebt. :))

  Geliked door 1 persoon

 3. Wow die vergelijking, die overtreft echt een Homerische vergelijking hahah :))
  Nee, ik vind het echt oprecht mooi geschreven!
  P.S.: ik ben echt zo slecht in het schrijven van een reactie hahaha

  Geliked door 1 persoon

  1. hahaha ik ben ook echt slecht in reacties schrijven, dat is altijd zo van “oeehh mooi” haha maar ik meen dat dan wel ze 🙂 en laura, pardon, onze vriend homerus draait zich om in zijn graf.

   Like

Reacties zijn gesloten.