About

Hi,
ik ben Marthe, een 15-jarig meisje dat houdt van dieren (vooral honden), fotograferen, Dr Martens, schrijven, coltruien, thee drinken, de natuur en natuurlijk bloggen.

Ik ga elke dag (soms met tegenzin) naar school in een klein dorpje in de Provincie Antwerpen en daar doe ik de richting Latijn.
Mijn hobby’s zijn ropeskipping (beter bekend als touwtjespringen) en chiro.
Ik heb twee zussen en in ons huis lopen ook nog de twee liefste schepseltjes ooit rond: mijn kat & hond. Ik ben meestal wat verlegen als ik iemand nog niet ken, maar eenmaal ik me op mijn gemak voel kan ik helemaal mezelf zijn. Ik sta niet graag in de spotlights en hou ervan om van een afstandje dingen te bekijken. Ik pieker over elk klein ding en als ik iets doe is het niet snel goed genoeg. Ik ben heel onzeker en vind het belangrijk wat andere mensen van mij denken, maar ik doe niets liever dan andere mensen blij te maken. Ik kan niet goed stilzitten en ik haal het liefst zoveel mogelijk uit m’n dag. Al kan ik ook genieten van eens lekker uitslapen in het weekend. Ik ben geen persoon die tot laat in de nacht opblijft maar ik hou ook niet echt van vroeg opstaan (ik hou dus gewoon van slapen).

Ik hou er van om met mijn camera naar buiten te gaan en duizenden foto’s te trekken van vanalles en nog wat die ik dan vervolgens voor een groot deel voor niks gebruik. Ik hou van zonnige dagen, waarbij je lekker buiten een tijdschrift of een goed boek kan lezen en word omringd door goede muziek. Bij minder goed geweerde (juist uitgevonden) dagen vind je me waarschijnlijk in de keuken, dansend op mijn muziek terwijl ik koekjes, taart of andere lekkere (soms minder lekkere) dingen sta te maken. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan blogs lezen onder een dekentje met een warme kop thee, foto’s trekken (van alles, maar dan ook echt alles), muziek luisteren, bloggen of uitstapjes maken. Het liefst zou ik elke dag een andere stad bezoeken, zo zou ik nog duizenden plekken kunnen opnoemen waar ik naartoe zou willen gaan. Ik ben heel graag weg van huis om nieuwe plekjes te ontdekken, maar soms kan ik er ook wel van genieten om lekker thuis te zitten.

Leuk dat je een kijkje neemt hier, op mijn blog!
Enjoy!

Liefs,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s